ZBER ODZDOBENÝCH VIANOČNÝCH STROMČEKOV

ZBER ODZDOBENÝCH VIANOČNÝCH STROMČEKOV

ZBER ODZDOBENÝCH VIANOČNÝCH STROMČEKOV

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zber stromčekov, ktoré už splnili svoje vianočné poslanie bude zabezpečovať naša spoločnosť. Zber sa bude vykonávať každý pondelok od 28.12.2020 až do  1.3.2021. 

Chceme požiadať obyvateľov nášho mesta, aby stromčeky, ktoré musia byť kompletne zbavené ozdôb, vykladali na viditeľné miesto k nádobám na komunálny odpad, a to najskôr v nedeľu ráno, aby nedochádzalo k nadmernému znečisťovaniu týchto priestorov.

Tieto stromčeky sa budú sústreďovať v areáli spoločnosti Mestské lesy Považská Bystrica, kde budú následne zoštiepkované. Takto získaný materiál sa ekologicky využije ako palivo alebo hnojivo.

V prípade, že občania tento termín nestihnú, použitý vianočný stromček môžu odviezť na zberný dvor v lokalite Zámostie alebo môžu využiť aj zberné miesta na Dedovci, v Milochove, Šebešťanovej  a v Považskej Teplej. Informácie o prevádzkových hodinách zberného dvora a zberných miest sú dostupné v rámci oznamov na internetovej stránke mesta Považská Bystrica www.povazska-bystrica.sk alebo na webovej stránke našej spoločnosti. 

V prípade potreby bližších informácií môžu občania kontaktovať pracovníkov MsÚ na tel. čísle  43 05 324 alebo pracovníkov našej spoločnosti na tel. čísle 0800 153 000. 

Napíšte komentár

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Kto sme?

Všade kde sa toto zobrazuje pri týchto aktualitách a v blogu, pridať text:

Sme popredný poskytovateľ služieb v odvetví odpadového hospodárstva v regióne Považská Bystrica. Na trhu sme už viac ako 15 rokov . Máme jasne stanovený cieľ, „neustále rozširovať portfólio našej pôsobnosti a zdokonaľovať naše služby“.

Sledujte nás

Odoberajte náš newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

X